Astarberen esperientzia lurrean jaiotzen da. Honen kalitatezko lehengaiak sukaldeko suetara eramaten ditugu eta igarotako belaunaldien jakinduriak su motelean kozinatzen ditu. Gozatu gure betiko menuaz eta ezagutu gure proposamen ezberdinak ondorenko linkean klikatuz eta karta deskargatuz. Prezio guztiek BEZ-a barne dute.

Betiko euskal erritu honek gure kulturan murgiltzeko aukera eskaintzen dizu, bere zati izateko. Gure ekoizleen esfortzu guztia, zerbitzarien zerbitzua eta sukaldarien mimoa zure zerbitzura izango dituzu, goza itzazu. Ondorengo linkean klikatuz, gure Baserria osatzen duten ekoizle guztiak ezagutzeko aukera izango duzu.


Udako sasoia

Udako sasoiarekin gure sagardotegiko ateak berriro irekitzen ditugu proposamen gastronomiko ezin hobearekin. Betiko menuaz gain, sagardotegiko tradizioan oinarrituriko produktu berritzaileez gozatzeko aukera izango duzu.

Txuleta hamburgesa

Txuleta hamburgesa

  • 300 gramoko txuleta hamburgesa
  • Hirugiharra parrillan
  • Gazta
  • Ogi artisaua
Honako hauekin konbinatu dezakezu..
Txuleta hamburgesa begetala

Txuleta hamburgesa begetala

  • 300 gramoko txuleta hamburgesa
  • Letxuga, tipulatxo eta tomatea
  • Ogi artisaua
Honako hauekin konbinatu dezakezu..
Txuleta hamburgesa osatua

Txuleta hamburgesa osatua

  • 300 gramoko txuleta hamburgesa
  • Hirugiharra parrilan
  • Gazta
  • Letxuga, tipulatxo eta tomatea
  • Ogi artisaua
Honako hauekin konbinatu dezakezu..
Plater hauekin konbinatu ditzakezu:
  • Tomate entsalada
  • Txekor saiheskiak (400 gramo)
  • Oilasko hegoak brasan
  • ByHur Izotz-edaria

Honako hauekin ezkontzea gomendatzen dugu:

Botila
Astarbe Sagardo Naturala Sagardo botila prezioan barne
Astarbe Euskal Sagardoa J.I. 4,50 €
ByHur Sagardo aparduna 11€
ByHur24 Sagardo aparduna 18€

Kaxuelitak enkarguz urte guztian zehar

  • Bakailaoa saltsa berdean.
  • Bakailaoa pil-pil saltsan.
  • Bakailaoa tomatean.
Kaxuelitak enkarguz urte guztian zehar